La història de les Àvies Sàvies—No pot ser, Aroa. No pot ser que tot això es perdi. Aquestes dones tenen molt a dir, molt a compartir —va dir la meva mare.La història de les Àvies Sàvies és un recull de coneixem...9788412477498Ylla Casarramona, Aroa
La Gamberra
Editado el 01/05/2025
Un país a la cassolaPep Salsetes. Un país a la cassola és un llibre ple d’anècdotes i savieses sobre la cuina o els aliments, el llibre que qualsevol persona que estimi la terra, la cuina, i el país, ...9788410255715COROMINAS, AGUSTÍ/SALSETE...
Pol·len Edicions
Editado el 01/04/2025
Un curso para aprender de forma fácil todas las técnicas, recetas y trucosEl nuevo libro-curso de Ibán Yarza para adentrarse, partiendo desde cero, en la elaboración de pan de masa madre en casa. Este manual explora de forma exhaustiva todas las posibili...9788425368363Yarza, Ibán
Grijalbo
Editado el 01/03/2025
Els convents caputxins van forjar durant segles una tradició culinària singular, marcada per l'austeritat i uns trets gastronòmics únics. A Missa et mensa, Fra Valentí Serra ens en...9788487023859Serra De Manresa, Fra Val...
EDITORIAL ALBADA
Editado el 01/03/2025
CREMO!La nova revolució de Maria Nicolau.Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenom...9788466433495Nicolau Rocabayera, Maria
Columna
Editado el 01/03/2025
60 receptes gurmet d'aquí i d'allàUN LLIBRE AMB FOTOGRAFIES A TOT COLOR AMB MÉS DE 60 RECEPTES CREATIVES PER DEVORAR BONS ENTREPANS. Julie Schwob ens fa descobrir en aquest llibre noves maneres d'obsequiar-nos en e...9788413564753Schwob, Julie
Cossetània Edicions
Editado el 01/03/2025
El llibre de l'aplicació EsmorzappUN ASSAIG SOBRE L'ESMORZAR DE FORQUILLA, AMB LES RECEPTES MÉS EMBLEMÀTIQUES I UN DIRECTORI DELS MILLORS BARS I RESTAURANTS PER GAUDIR-NE. En un moment en el qual les noves tendènci...9788413564739Molins Renter, Albert
Cossetània Edicions
Editado el 01/03/2025
Idees genials, senzilles, ràpides i econòmiques per a cuinar amb el poc que tinguem en la nevera, que per buida que sembli, segur que està mig plena…Alguna vegada has cuinat un pol...9788408297970Roca, Jordi/Roca, Marc/Ro...
Editorial Planeta
Editado el 01/03/2025
«Ens fa tanta mandra fer el sopar que amb la quantitat suficient de sucre seríem capaços de menjar-nos una caca de gos, trobar-la bona, i defensar-ho davant de qui fos. No sou bèst...9788411731553Nicolau i Rocabayera, Mar...
Ara Llibres
Editado el 01/03/2025
Las recetas de crumble cookies más virales de TikTok¡No te quedes sin tu crumble cookie! Las recetas más deliciosas para disfrutar de las galletas más virales de Tik Tok siempre que quieras. ¿Has visto esos vídeos de crumble cookies...9788410442542Toré, Noelia
Roca Editorial
Editado el 01/03/2025
Manual práctico de cocina Negra y Criminal de Montse Clavé es un compendio de libros, platos y bebidas con el que descubrir toda una serie de autores, libros y recetas negrocrimina...9788410476110Clavé, Montse
Pepitas de Calabaza
Editado el 01/02/2025
El receptari tradicionalEls plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terr...9788419474681Herce Carmona, Enric
Viena
Editado el 01/02/2025
Des de sempre les conserves s’han elaborat al llarg de les diferentes estacions. A l’estiu es feien les conserves de l’hort i fruites. A finals d’estiu-tardor s’assecaven i es sala...9788417116958Fabrega, Jaume
Farell
Editado el 01/11/2024
Un patrimoni culinari amb projecció internacionalPRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobar...9788413564449Fàbrega Colom, Jaume
Cossetània Edicions
Editado el 01/11/2024
El nuevo libro de Karlos Arguiñano llega fiel a su cita para inspirar los menús y la alimentación de todo el año. El gran regalo navideñoEl más veterano, popular y querido de los c...9788408294467Arguiñano, Karlos
Editorial Planeta
Editado el 01/11/2024
Contra la gran mentira de los genios en la cocinaEstamos en la Barcelona preolímpica. Con apenas dieciocho años, Àlex Montiel toma las riendas de L’Aram, el restaurante de su madre. Lo mantendrá abierto durante siete años, y pasa...9788418998720Casanovas anguera, Marc
Pepitas de Calabaza
Editado el 01/11/2024
Sue Chávez, chef mexicana que cumplió en España su sueño de trabajar en un restaurante con estrella Michelin, nos propone un viaje gastronómico y cultural por México que se enrique...9788410124622Chávez Miranda, Sue
Larousse
Editado el 01/10/2024
Técnicas y recetas para prepararlos en casaDaniel Jordà es el gran especialista en panettones de este país y en este libro recoge toda su experiencia, después de 15 años de pruebas, éxitos y errores en la elaboración de un ...9788410124646Jordà, Daniel
Larousse
Editado el 01/10/2024
Un libro original, divertido y fresco que redescubre la cocina española y la pone al día «Buenísimo, un regalo fantástico ahora que vienen Navidades.» Carles Francino Morrococo, re...9788419851505López Iturriaga (El Comid...
Salamandra
Editado el 01/10/2024
Els àpats de la felicitatL’esmorzar de forquilla és una tradició gastronòmica basada en un esmorzar consistent, sovint amb plats que associem al dinar o al sopar. Era popular entre treballadors i persones ...9788412754872Fàbrega i Colom, Jaume
Úrsula edicions
Editado el 01/10/2024
"El aprendiz de panadero es sin duda uno de los mejores libros de cocina jamás escritos sobre el pan". (The Cooking World) "Una de las mejores opciones para quienes tiene esas gana...9788411328388Reinhart, Peter
RBA
Editado el 01/10/2024
La naturaleza explicada a través de nuestro menúAnécdotas científicas y hechos históricos increíbles nos ayudan a descubrir secretos de nuestra dieta y a cuestionar nuestra conexión con las especies que nos rodean. En un libro l...9788411325691François, Bill
RBA
Editado el 01/10/2024
Un manual de diseño alimentario para profesionales, estudiantes y apasionados por el diseño y la gastronomía. El diseño alimentario, más conocido como food design, es probablemente...9788491873471Freixes, Sergi/Yranzo, El...
RBA
Editado el 01/10/2024
De la vanguardia al desperdicioDesde la perspectiva de la Historia cultural, «El giro gastronómico» aborda el período que va de la irrupción de la burbuja gastronómica en los años noventa hasta alcanzar el más f...9788410263567Pérez Escohotado, Javier
Trea
Editado el 01/09/2024
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.