Club de lectura Llegim amb Òscar Palazón

02/04/2024
  • Club de lectura Llegim amb Òscar Palazón

  • Els dissabtes 4 de maig, 1 de juny i 15 de juny a les 12h tindran lloc a la llibreria les sessions del club de lectura.

    Estarà dirigit per Òscar Palazón (Lleida, 1969), que és llicenciat en Filologia Anglogermànica. Ha estat guanyador i finalista d’una cinquantena de premis literaris dins i fora de Catalunya. A més de diversos relats i poemes en llibres col·lectius, ha publicat les novel·les Un rostre que no és meu (Cossetània, 2008), El fotògraf (Ara Llibres, 2008), Els complements del nom (Pagès, 2018), Alguns ocells muts (Pagès, 2018) i Tractat d’anatomia (Medusa, 2022) i els poemaris Atles de la memòria (Cossetània, 2005), El coit imperfecte (March Editor, 2011), Imagino Budapest (Documenta Balear, 2014) i Diari de laboratori (Viena, 2019). Així mateix, ha conreat la poesia visual i experimental, com ara Testament dada’m (Fonoll, 2019). Ha compaginat la seva faceta com a escriptor amb la traducció, la gestió de festivals de poesia, el periodisme cultural, la presentació de llibres, la dinamització de clubs de lectura, la participació en jurats de premis literaris i la realització de tallers d’escriptura creativa a l’Escola de Lletres de Tarragona, ciutat on viu des de 1980.

    Cal inscriure's passant per la llibreria o bé escrivint-nos un correu electrònic a info@elsoterranillibreria.cat. Si compreu els llibres a casa nostra les sessions són gratuïtes. Si ja teniu el llibre o el porteu d'alguna biblioteca el preu per dia són 4€. El pack dels tres dies són 10€.

    El 4 de maig enraonarem sobre Remuntar l'Orinoco, de Mathias Enard, amb traducció d'Amàlia Prat.

    L'1 de juny parlarem sobre Habitació Zero, de Manuel Bonany.

    El 15 de juny comentarem Primavera fosca, de Unica Zürn, amb la traducció de Núria Molines Galarza.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.