La guia definitiva per cultivar, cuinar, gaudir i conèixer els productes de CataEl gran llibre per cultivar, cuinar i gaudir dels productes de l'hort Un homenatge a la terra i a tots els qui la treballen. La guia 360 per a totes aquelles persones que tinguin i...9788418062896Clua Sarró, Pau / Roca To...
Rosa dels Vents
Editado el 01/03/2023
35 recetas inspiradas en las obras maestras de Studio Ghibli Encuentra toda la magia y el tono onírico de las películas de Ghibli, el estudio legendario, en este"suculento" libro....9788419316158Villanova, Thibaud
Hachette
Editado el 01/02/2023
88 receptes casolanes per a tota la famíliaLa cuina de la Neus és tradicional, del dia a dia, de xup-xup, i també una cuina per als dies de festa i les grans ocasions, que excel·leix en les postres. La Neus pertany al col·l...9788412619713Cuscó i Guijarro, Neus
Vibop Ediciones
Editado el 01/01/2023
El receptari més complet del nostre patrimoni culinariEl gran clàssic del patrimoni culinari català, revisat i ampliat. Un volum imprescindible! El Corpus de la cuina catalana és el receptari més complet, útil i pràctic de la gastrono...9788418928949Mestres Pons, Xavier
Ara Llibres
Editado el 01/01/2023
Brous, escudelles i sopes fredes. Receptes familiars i dels millors fogonsBrous, escudelles i sopes fredes. Receptes familiars i dels millors fogons, recuperades, inventades i millorades. Un homenatge alegre a un plat tradicional que no volem perdre.Un r...9788418062902Parellada, Ada
Rosa dels Vents
Editado el 01/11/2022
Receptes tradicionals catalanes posades al diaUN LLIBRE QUE RECULL TRADICIÓ I MODERNITAT, AMB PRODUCTES DEL MAR I DE LA TERRA COM A PRINCIPALS PROTAGONISTES La cuina de sempre per a la gent d'avui és un recull de receptes de ...9788413562292Castell Vidal, Jeroni
Cossetània Edicions
Editado el 01/11/2022
Más de 600 recetas para triunfarCasi nunca tenemos tiempo para cocinar. Pero no por ello dejamos de soñar con platos originales, que a la vez resulten apetitosos, sencillos de preparar y que, además, sean aptos p...9788408264378Arguiñano, Karlos
Editorial Planeta
Editado el 01/11/2022
Els àpats ràpids i fàcils són encara més senzills quan només necessites una sola olla o paella per fer-los. Encara resulta més fàcil si les receptes tenen un màxim de vuit ingredie...9788466429757Oliver, Jamie
Columna
Editado el 01/11/2022
Empanadas, bizcochos y ricos dulces surge del amor de su autora por el plato estrella de la gastronomía gallega: la empanada, tan ligada a sus recuerdos de infancia. Así, en estas ...9788418966620Fraga Blanco, Isabel
Hércules
Editado el 01/10/2022
¿Alguna vez has soñado con traspasar la pantalla y darle un suave mordisco a los espaguetis de La Dama y el Vagabundo? ¿Aprender a preparar el tian de verduras junto a la famosa ch...9788419483003Vo, Minh-Tri
Col&Col Ediciones
Editado el 01/10/2022
«Nos da tanta pereza preparar la cena que con la cantidad suficiente de azúcar seríamos capaces de comernos cualquier mierda, pensar que está buena y defenderla a capa y espada. No...9788411001113Nicolau, Maria
Ediciones Península
Editado el 01/10/2022
La gastronomía de las plantasUn libro fundamental sobre las plantas silvestres y todo su valor gastronómico de la mano del Basque Culinary Center, la institución académica de investigación gastronómica más imp...9788408257790Basque Culinary Center
Editorial Planeta
Editado el 01/05/2022
De la ruta del Cister a la Costa DauradaEls plats tradicionals i emblemàtics del Camp de Tarragona, la ruta del Císter i la Costa Daurada, de la mà de l'incombustible gastrònom Jaume Fàbrega.Amanida de mussola seca, rome...9788418908460Fàgrega, Jaume
Viena
Editado el 01/05/2022
Coctelería clásica y básica en casaEn su cuarto libro, François Monti comparte su particular visión para disfrutar de la coctelería en casa, a través de tres fórmulas básicas. Si aprendes a preparar un Old Fashioned...9788412224788Monti, François
Abalon Books
Editado el 01/05/2022
Fundamentos y técnicas de un arte milenarioLa fermentación es, en pocas palabras, pudrir algo con conocimiento. Se trata de un conjunto de métodos de conservación en los que están implicados microorganismos. A pesar de que ...9788419043030Ruiz Moreno, Robert
Cinco Tintas
Editado el 01/04/2022
160 recetas fáciles y sabrosasLas recetas con más carácter de Martín Berasategui. «Soy un férreo defensor del trabajo diario y de la buena cocina de producto, la que se guisa, estofa y saltea con naturalidad. E...9788425361982Berasategui, Martín
Grijalbo
Editado el 01/03/2022
«Ens fa tanta mandra fer el sopar que amb la quantitat suficient de sucre seríem capaços de menjar-nos una caca de gos, trobar-la bona, i defensar-ho davant de qui fos. No sou bèst...9788418928291Nicolau i Rocabayera, Mar...
Ara Llibres
Editado el 01/02/2022
Garrofa, delícia mediterrània és un receptari per descobrir la garrofa, un superaliment local que durant anys ha sigut injustament desprestigiat. El seu consum té un impacte positi...9788418580314Martin Riu, Clara
Pol·len Edicions
Editado el 01/12/2021
La cuina catalana és un reflex dels seus paisatges i les seves gents. És una cuina mediterrània de litoral i una cuina de terra endins, de tros i de pagès, una cuina de muntanya i ...9788418473654Bueno Calderón de la Barc...
Larousse
Editado el 01/10/2021
Preparar los platos japoneses más emblemáticos del cine de Hayao Miyazaki e Isao Takahata ya es posible con este recetario inspirado en sus mejores escenas gastronómicas.Desde los ...9788412033458Vo, Minh-Tri
Col&Col Ediciones
Editado el 01/06/2021
El libro sobre hacer pan por uno de los mejores panaderos del mundoEl panadero Jordi Morera, al frente de L’Espiga d’Or, está considerado como uno de los mejores cocineros del mund...9788467060928Morera, Jordi
Espasa
Editado el 01/03/2021
Les postres de la GessaFOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO LA GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I...9788413560267Caramés Núñez, Gessamí
Cossetània Edicions
Editado el 01/03/2021
elBulli s'ha convertit en un referent gastronòmic mundial per sempre. La inventiva, sofisticació, imaginació i tècnica de Ferran Adrià i el seu equip han revolucionat la manera d'e...9788482648576Adrià, Ferran
La Magrana
Editado el 01/02/2021
Tota la informacio per fer una bona ratafia casolana, des dels ingredients Ðcom l'aiguardent, les herbes i les especies, entre les quals no hi pot faltar la nou verda, el sucre i l...9788417116286Escudero Rivas, Pep
Farell
Editado el 01/11/2020
En aquest el llibre hi trobaras les 23 especies mes utilitzades a la cuina. SeÕn descriuen de cadascuna els seus sabors, els usos alimentaris i es mostren tres receptes practiques ...9788417116316Sole Torne, David
Farell
Editado el 01/11/2020
El secret de la cuina catalanaLes receptes de padrines, mestresses i fondes Les picades han estat un tresor gelosament custodiat per les padrines que, arribat el moment, només el confiaven a les seves filles. A...9788417909390Parellada, Ramon
Rosa dels Vents
Editado el 01/10/2020
La veritable cuina casolana de Catalunya22A EDICIÓ _La teca_, una obra cabdal en la literatura gastronòmica catalana, aparegué l'any 1924 i, des d'aleshores, se n'han fet vinti- una edicions. El seu autor, Ignasi Domène...9788490349557Domènech i Puigcercós, Ig...
Cossetània Edicions
Editado el 01/06/2020
Nueva Biblia gastronómica de una de las cocinas más respetas y queridas en el mundo.Ramen, sushi, tempura y yakitori son comidas conocidas en todo el mundo. Ahora, por primera vez,...9780714877716SINGLETON, NANCY
Phaidon
Editado el 01/11/2019
Un plato siempre lleva a otro... Una maravillosa combinación entre recetario práctico y lectura por placer, un libro sin precedentes en la historia de la ciencia y de la cocina Coc...9788499928838Segnit, Niki
Debate
Editado el 01/10/2019
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.